Postanite donator

Radodarnost odpre naša srca in um!

Vsakdo izmed nas se je z meditacijo srečal zaradi radodarnosti drugih. Brez truda in finančne podpore teh, ki jih je navdihnila budistična modrost, nihče od nas ne bi imel priložnosti za sodelovanje v programih preobrazbe ali za uživanje koristi skupnosti enako mislečih praktikantov.

Cenjeni donatorji in sponzorji, budistični center ne more delovati brez vas. Pomagajte nam omogočiti dostop do dragocenih budističnih modrosti vsem, tako da tudi finančno podprete delovanje centra Palpung. Vsak, tudi najmanjši mesečni prispevek, veliko spremeni. Priključite se toku podpore z vašim prispevkom, da bomo skupaj lahko koristili številnim.

Za skupno uresničitev cilja, ki bo vsem nam in prihodnjim generacijam zagotovil prostor, namenjen meditacijam in budističnim praksam je vaše sodelovanje nujno potrebno, saj smo izključno prostovoljna, neprofitna in nevladna organizacija. Svoje programe financiramo brez pomoči državnih ustanov, temveč le z izvedbo lastnih projektov ter dobro voljo donatorjev in sponzorjev. Vabimo vas, da postanete darovalec/-ka tudi vi.

Veliko vas je, ki že od samega začetka delovanja Palpung budističnega centra požrtvovalno in prostovoljno prispevate k uspešni organizaciji in izpeljavi dogodkov. Sedaj pa vas vabimo, da postanete del resnično dragocenega projekta in podprete vzdrževanje in razvoj hiše za budistični center. Vaši prispevki bodo omogočali izvajanje programov in drugih aktivnosti, s katerimi lahko vsakomur nudimo pogoje za osebno rast in boljši svet (prakse meditacije, debate in študij tibetanskega budizma, prevajanje in izdajanje budističnih knjig ter zbiranje sredstev za pomoč prizadetim ob naravnih nesrečah, organizacija učenj gostujočih tibetanskih mojstrov).

SREDSTVA PO SVOJIH ZMOŽNOSTIH PRISPEVATE TAKO, da:

  • naredite trajni nalog za redne mesečne prispevke v višini 10€, 21€, 30€, 50€ ali drugi želeni znesek ter pooblastite banko, da nakazuje z vašega tekočega ali žiro računa vaš prispevek ali
  • nakažete enkraten prispevek.

Svoj prispevek nakažete na naš TRR SI56 6100 0001 8705 730 pri Delavski hranilnici.

Pri izpolnjevanju plačilnega naloga uporabite naše podatke:

Prejemnik:

Fundacija Palpung Ješe Čöling,
Groharjeva 20, 1000 Ljubljana

Namen: Donacija center Palpung

Koda namena: CHAR

Sklic: SI00 17 

Za vse podrobnosti smo dosegljivi na tem elektronskem naslovu info@palpung.si in seveda nam lahko kadarkoli pišete.

Vnaprej iskrena hvala za vaše sodelovanje. Zavedajmo se, da vsak prispevek šteje, še posebej, ko je darovan iz srca.

Upravni odbor Palpunga Slovenije vam je iskreno hvaležen za vašo kontinuirano podporo. Vaša donacija danes bo doprinesla k velikim dolgoročnim spremembam za boljšo prihodnost budizma v Sloveniji.

"Mislim, da je zares zelo pomembno, da nekaj storimo, če vemo, da je to koristno in dobrodejno za druge. Če namreč živim svoje življenje, vedoč, da ne naredim čisto nič, kar bi bilo komurkoli v kakršnokoli korist, bi imel občutek, da moje življenje nima smisla. Zato poskušajmo najti načine, da delujemo skupaj in pomagamo ljudem. To, da jim skušamo pomagati, ni dobro le za njih, temveč je izjemno pomembno tudi za nas same."

Ringu Tulku